Agenda: United 2026 and Children – Digital Consultation

Day 1 – Nov 17th		
Time (EST)	Sessions	Participants
15 min 12:30 - 12:45	Welcome & Workshop Overview	Mary Harvey (CSHR Executive Director)
15 min 12:45 - 13:00	Child-Focused Questions for Inclusion in the United 2026 Human Rights Scorecard	 Mary Harvey (CSHR Executive Director) Anucha Browne (Chief Strategy & Engagement Officer - UNICEF USA)
60 min 13:00 - 14:00	Risks for children throughout the MSE lifecycle	 Andrea Florence (Child Athlete Wellbeing and Protection Officer - UNI Global Union's World Players) Dorothy Rozga (Head of Child Rights – CSHR) Danielle Goldberg (Director, Advocacy and Engagement - UNICEF USA) Lucy Amis (Child Rights and Sport Specialist - UNICEF UK)
30 min 14:00 - 14:30	Break	
45 min 14:30 - 15:15	London 2012: Best Practices and Lessons Learned	 Simon Chorley (International Programs Manager - UNICEF Canada) Philip Ishola (Chair of the Olympics Safe Games for Children Group during London 2012) Kevin Hyland (Head of London Metropolitan Police's Human Trafficking Unit during London 2012)
45 min 15:15 - 16:00	Children as stakeholders	 Mara Mintzer (Director - Growing Up Boulder)
15 min 16:00 - 16:15	Closing Session	 Abdullah Akl (Youth Advisor - UNICEF CFCI) Mary Harvey (CSHR Executive Director)
	Day 2 – Nov 18th	1
Time (EST) 10 min 12:30 - 12:40 20 min	Sessions Welcome back Main takeaways from the first day The power of sports to promote human rights and	Participants Mary Harvey (CSHR Executive Director) Abdullah Akl (Youth Advisor - UNICEF CFCI) Dr. Richard Lapchick (President of The
12:40 - 13:00	child rights	 Institute for Sport and Social Justice)
75 min 13:00 - 14:15	Host Cities Safeguarding Children	 Sarah Stevenson (Head of Safeguarding – CSHR) Liz Twyford (Sports Programme Specialist - Unicef UK)
30 min 14:15 - 14:45	Break	
45 min 14:45 - 15:30	United 2026 Legacy: for and with children	 Amy Farkas Karageorgos (Disability and Inclusion Specialist) Andrea Florence (Child Athlete Wellbeing and Protection Officer - UNI Global Union's World Players)
30 min 15:30 - 16:00	Next Steps	Mary Harvey (CSHR Executive Director)
15 min 16:00 - 16:15	Final Wrap Up	Mary Harvey (CSHR Executive Director)